Welkom op www.thomasensenior.nl


25 mei 2020. Jaargang 1, update 1.

In het menu Film - Video/DVD hebben we het originele intro van de film toegevoegd. Met dank aan Kenneth 't Hart en Emiel Maigoda.


30 december 2019. Jaargang 14, update 2.

Kenneth 't Hart leverde ons 3 prachtige foto's aan uit zowel de serie (2) als de film (1). Deze zijn te zien in TV Serie/Fotogalerij exclusief en Film/Fotogalerij exclusief.


20 juli 2019. Jaargang 14, update 1.

- Een nieuwe lokatie toegevoegd bij Locaties TV-serie: de scŤne uit aflevering 1 van De Grote Goudroof waarin Thomas uit verveling peren steelt.

- Extra foto toegevoegd Locaties film: de kinderen achtervolgen Hageman terug van het schoolkamp.


25 augustus 2018. Jaargang 13, update 3.

Kenneth 't Hart heeft aan deze nieuwe update een belangrijke bijdrage geleverd. Hij is in het bezit gekomen van foto- en promotiemateriaal, hetgeen hij beschikbaar stelt voor deze site. Hartelijk dank!

- Bij Artikelen/Herinneringen Karin van Ee een officiŽle persfoto toegevoegd van Karin.

- In zowel tv-serie/fotogalerij exclusief als film/fotogalerij exclusief een aantal officiŽle zwart/wit persfoto's toegevoegd. Deze werden destijds o.a. bij aankondigingen in kranten en TV gidsen gebruikt.

- Anno 2018 wordt de boerderij aan de Korte Brinkweg in Soest grondig gerenoveerd en wordt hieromheen een nieuwbouwplan geÔmplementeerd.

- Bij het menu Film een afbeelding toegevoegd van promotiemateriaal dat destijds werd gedistribueerd.

- Bij Locaties film het huis van Hageman toegevoegd. Deze bevindt zich aan de Kastanjelaan in Soest. De zijkant van het huis ligt aan de Plasweg. Met dank aan Gerben van de Bunt.

- Bij Locaties tv-serie en film foto's toegevoegd van de gang van het restaurant. Deze is ten opzichte van 1984 vrijwel onveranderd gebleven.

- Bij Locaties tv-serie en film Google streetviews toegevoegd van de boerderij, het huis van Thomas, het huis van Senior, de zandvlakte en het restaurant.

- Bij Locaties film foto's toegevoegd van het fietspad waarop de kinderen rijden als ze terug naar huis fietsen vanaf het kamp en waarbij Hageman opeens afslaat en de kinderen de achtervolging inzetten

- Bij Locaties film Google streetview toegevoegd van de scŤne waarin de kinderen ontsnappen met de auto