Welkom op www.thomasensenior.nl


20 juli 2019. Jaargang 14, update 1.

- Een nieuwe lokatie toegevoegd bij Locaties TV-serie: de scŤne uit aflevering 1 van De Grote Goudroof waarin Thomas uit verveling peren steelt.

- Extra foto toegevoegd Locaties film: de kinderen achtervolgen Hageman terug van het schoolkamp.


25 augustus 2018. Jaargang 13, update 3.

Kenneth 't Hart heeft aan deze nieuwe update een belangrijke bijdrage geleverd. Hij is in het bezit gekomen van foto- en promotiemateriaal, hetgeen hij beschikbaar stelt voor deze site. Hartelijk dank!

- Bij Artikelen/Herinneringen Karin van Ee een officiŽle persfoto toegevoegd van Karin.

- In zowel tv-serie/fotogalerij exclusief als film/fotogalerij exclusief een aantal officiŽle zwart/wit persfoto's toegevoegd. Deze werden destijds o.a. bij aankondigingen in kranten en TV gidsen gebruikt.

- Anno 2018 wordt de boerderij aan de Korte Brinkweg in Soest grondig gerenoveerd en wordt hieromheen een nieuwbouwplan geÔmplementeerd.

- Bij het menu Film een afbeelding toegevoegd van promotiemateriaal dat destijds werd gedistribueerd.

- Bij Locaties film het huis van Hageman toegevoegd. Deze bevindt zich aan de Kastanjelaan in Soest. De zijkant van het huis ligt aan de Plasweg. Met dank aan Gerben van de Bunt.

- Bij Locaties tv-serie en film foto's toegevoegd van de gang van het restaurant. Deze is ten opzichte van 1984 vrijwel onveranderd gebleven.

- Bij Locaties tv-serie en film Google streetviews toegevoegd van de boerderij, het huis van Thomas, het huis van Senior, de zandvlakte en het restaurant.

- Bij Locaties film foto's toegevoegd van het fietspad waarop de kinderen rijden als ze terug naar huis fietsen vanaf het kamp en waarbij Hageman opeens afslaat en de kinderen de achtervolging inzetten

- Bij Locaties film Google streetview toegevoegd van de scŤne waarin de kinderen ontsnappen met de auto


1 april 2018. Jaargang 13, update 2.

Bij locaties tv-serie Google Streetview links toegevoegd. Robert Oosterbeek hieraan een grote bijdrage geleverd. Hij heeft tal van Google PhotoSphere gemaakt op locaties waar de normale Google Streetview niet voorkomt. Veel dank hiervoor.
De Streetview links van de overige locaties zullen spoedig volgen.

Het menu links opgeschoond door niet-werkende links te verwijderen.


25 januari 2018. Jaargang 13, update 1.

Eindelijk is er weer een update. De site heeft een modernisering ondergaan naar HTML 5. Emiel Maigoda van zustersite De Zevensprong heeft ons hiermee geholpen. We zijn hem hiervoor zeer erkentelijk!

Website Thomas en Senior heeft nu ook een facebook-pagina. Op deze pagina gaan de updates gemeld worden. Als u de pagina liked, dan wordt u automatisch van de updates op de hoogte gehouden.De link-, like-, en deel-button hebben onder het hoofdmenu een vaste plek gekregen.