Welkom op www.thomasensenior.nl


20 november 2022. Jaargang 17, update 3.

- In menu De film > Film de trailer van de bioscoopfilm toegevoegd. Met dank aan Karst van der Meulen en Emiel Maigoda.


21 mei 2022. Jaargang 17, update 2.

- Locatie toegevoegd bij TV-serie: In aflevering 6 belt Ruud vanuit een telefooncel butler Herman. Thomas vangt zo de code van de container "X-4000 HC" op. Dit is de kruising van de Rembrandtlaan en Johannes Vermeerlaan in Baarn. Met dank aan Emiel Maigoda.

- Locatie toegevoegd bij TV-serie: In aflevering 6 komen de boeven erachter dat de verkeerde container in het busje zit. Herman verdenkt Ruud en Willem hiervan. Deze scène is opgenomen langs de Zwarteweg in Lage Vuursche. Aangezien de vegetatie de afgelopen jaren sterk is veranderd, is de exacte locatie helaas niet meer te achterhalen.

- Locatie toegevoegd bij Film: Vanaf het schoolkamp fietst Thomas naar Senior's huis om, zoals tussen beiden afgesproken, de schatkaart expres te stelen. Als hij aankomt is hij er getuige van dat Hageman hem voor is. Daarna fietst hij stiekem achter Hageman terug naar het schoolkamp. Beide scènes zijn gedraaid aan de Zevenlindenweg in Baarn, waarbij de camera meereed op de weg en Thomas en Hageman op het fietspad fietsten.

- Locatie toegevoegd bij Film: De scène waarin de kinderen naar het schoolkamp fietsen en onderweg ook het Brute Berend bord te zien is, werd volgens Karst van der Meulen ergens in een villawijk rond de Wilhelminavijver in Baarn gedraaid. Tot op heden hebben we de precieze locatie nog niet weten te achterhalen.

- Het menu Ontbrekende locaties verwijderd. Nagenoeg alle locaties zijn inmiddels getraceerd.


2 februari 2022. Jaargang 17, update 1.

- Aan de homepage browser informatie verwijderd en een een link naar Facebook toegevoegd. Met dank aan Emiel Maigoda.
- De sitemap voorzien van links. Met dank aan Emiel Maigoda.
- Drie nieuwe foto's toegevoegd bij Locaties > De TV-serie > Kasteel van de barones
- Nieuwe foto's toegevoegd bij De Film > Film.
- Nieuwe foto's toegevoegd bij Wetenswaardigheden.
- Zowel bij de TV-serie als de film de fotogalerijen exclusief verwijderd. Foto's hiervan zijn verplaatst naar andere menu's.
- Nieuw submenu 'Internationaal' bij De Film. Brochures en posters toegevoegd.
- Nieuwe informatie toegevoegd bij de TV-serie > Uitzendschema.


30 december 2021. Jaargang 16, update 1.

Na geruime tijd weer eens een update! Karst van der Meulen heeft ons veel informatie en nieuw fotomateriaal aangeleverd, waarvoor enorme dank!

- Een groot aantal foto's uit de fotogalerijen exclusief is verplaatst naar het menu Locaties; zo staan deze afbeeldingen op een logischer plek.
- Achtergrondinformatie - aangeleverd door Karst van der Meulen - bij diverse locaties toegevoegd/gecorrigeerd.
- Een nieuw menu 'Intro' bij 'Locaties TV-serie'.
- Nieuwe foto's toegevoegd bij de locaties Het viaduct, Het kantoor van Mulder, Het scheepswrak, De single presentatie van de Brute Berend Song, Het bos, De vondst van de schat en De boerderij.
- Nieuwe foto in Film > Première.