Multimedia TV-serie

Tunes en geluidsfragmenten

Alle fragmenten zijn origineel en in MP3 formaat.
De bestandsgrootte en tijdsduur staan erbij vermeld.TunesOpeningstune TV-serie (fragment: 1300 Kb / 110 sec.)
Te horen aan het begin van elke aflevering.


Eindtune TV-serie (fragment: 745 Kb / 47 sec.)
Te horen aan het einde van elke aflevering.Thema's

Ter gelegenheid van de film werd een speciale soundtrack cassette uitgebracht (zie voor een afbeelding van de hoes bij film/geluidsfragmenten). Hierop staan een aantal thema's die voor de TV-serie én de film zijn gebruikt. Bart Steenbeek heeft zijn exemplaar beschikbaar gesteld voor deze site, waardoor onze dank. Alle muziekstukken zijn gecomponeerd door Tonny Eyk, uitgevoerd door het Radio Symfonie Orkest o.l.v. Jan Stulen.Rustig (fragment: 1046 Kb / 66 sec.)
Te horen in diverse scènes in de TV-serie, o.a. als Thomas na net de verhuizing naar het nieuwe dorp uit verveling doelloos rondslentert.Vrolijk II (fragment: 1173 Kb / 75 sec.)
Te horen in een scène waarin Thomas en Hanneke samen de buurt gaan verkennen.Goudschat (fragment: 1137 Kb / 72 sec.)
Te horen in de scènes waarin de container met de goudschat in beeld is.Geluidsfragmenten

Onderstaand een aantal (spannende) geluidsfragmenten uit de tv-serie.Geluidsfragment 1 (788 Kb / 50 sec.)
Onder meer te horen in de scène uit aflevering 1 waarin Senior de vader van Thomas en oma volgt en voor het eerst met Thomas in contact komt. Ook voor de spannende scène in de supermarkt in aflevering 3 is dit muziekstuk gebruikt.Geluidsfragment 2 (fragment: 212 Kb / 13 sec.)
Kort fragment. De korte achtergrondtune is in meerdere afleveringen te horen (onder meer in de scène uit aflevering 4 waarin de boeven ontsnappen uit de lift van het ziekenhuis).Geluidsfragment 3 (fragment: 376 Kb / 24 sec.)
Uit aflevering 6 als Jasper in het vrachtruim van vliegtuig de container van een andere kleur voorziet.Geluidsfragment 4 (fragment: 1324 Kb / 84 sec.)
Uit aflevering 6 als Ruud met een list Thomas probeert op het vliegtuig te zetten door Thomas aan te geven als het vermiste Poolse jongetje.Geluidsfragment 5 (fragment: 629 Kb / 40 sec.)
Uit aflevering 6 als de boeven de douane op Schiphol met een truc omzeilen en er met de container vandoor gaan. De spannende achtergrondmuziek is steeds te horen als de boeven in beeld komen.Geluidsfragment 6 (fragment: 1087 Kb / 69 sec.)
Uit aflevering 7 als de boeven onder begeleiding van de politie met de container vanaf Schiphol vertrekken. De spannende achtergrondmuziek is bij meerdere scènes in de tv-serie te horen.Geluidsfragment 7 (fragment: 453 Kb / 28 sec.)
Uit aflevering 7. Te horen vlak voordat de boeven met de container ontsnappen.